Κοτόπουλο με μέλι και ψητά λαχανικά


Υλικά(για 2 άτομα)

1 φιλέτο στήθος κοτόπουλου
1 κουταλιά της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο
λίγο ελαιόλαδο
1/4 ζωμού λαχανικών
λαχανικά που σας αρέσουν (μελιτζάνες, πιπεριές, κολοκύθια, μανιτάρια)

Εκτέλεση

Αν επιλέξετε μελιτζάνες, πριν τις ψήσετε πρέπει να τις ξεπικράνετε, σε μια λεκάνη με νερό και αλάτι και να τις αφήσετε για 30 λεπτά περίπου। Ψήνω σε ψηστιέρα ή τοστιέρα τα λαχανικά και το κοτόπουλο। Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι βάζω λίγο νερό (μισό φλυτζάνι) και 1/4 ζωμού λαχανικών,το σκόρδο κομμένο στα δύο, προσθέτω 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο, την μουστάρδα, μόλις δέσουν λίγο, αφαιρώ το σκόρδο και προσθέτω το μέλι, χαμηλώνω την φωτιά। Αν δεν δένει η σάλτσα, προσθέτω 1 κουταλιά του γλυκού κορν φλάουρ και ανακατεύω καλά. Όταν θα είναι έτοιμα το κοτόπουλο και τα λαχανικά, περιχύνω με την σάλτσα.

“Τι θα φάμε σήμερα”

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΑ

Άργος, Αργολίδας.
Τηλ. 6942 942 547

Νίκαια, Λάρισας.
Τηλ. 6947 737 774


Εγγραφη Newsletter

FACEBOOK