Γυαλί στα τρόφιμα.

Αν και τα πρώτα γυάλινα αντικείμενα ήταν επιτραπέζια ή διακοσμητικά, στα χρόνια που ακολούθησαν το γυαλί καθιερώθηκε ως ένα από τα βασικά υλικά συσκευασίας τροφίμων και ποτών.
Υπάρχει πληθώρα λόγων που δικαιολογούν την υπεροχή της γυάλινης συσκευασίας έναντι όλων των υπολοίπων.

Το γυαλί είναι:

>Χημικά αδρανές.
>Απόλυτα αδιαπέραστο από τους μικρο-οργανισμούς και το οξυγόνο.
>Απόλυτα στεγανό στα αέρια και τα υγρά.
>Δεν προσδίδει οσμές ή γεύσεις στο προϊόν που φιλοξενεί.
>Διαφυλάσσει καλύτερα από κάθε άλλη συσκευασία την υγρασία, την πυκνότητα, την γεύση και το άρωμα του προϊόντος που φιλοξενεί.
>Διαθέτει καλή μηχανική και θερμική αντίσταση.
>Διαμορφώνεται εύκολα και μπορεί να λάβει κάθε δυνατό σχήμα και χρώμα.
>Είναι διαφανές, επιτρέποντας οπτική προσπέλαση στο προϊόν που πρόκειται να καταναλωθεί.
>Προσδίδει καλύτερη εικόνα από οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας, υπερτονίζοντας την αγνότητα του προϊόντος.
>Κατασκευάζεται από απόλυτα φυσικές πρώτες ύλες, και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές.
>Είναι 100% ανακυκλώσιμο και δε μολύνει, συμβάλλοντας έτσι στον σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση ενέργειας.
>Σε καφέ ή πράσινο χρώμα, μπορεί να σταματήσει την υπεριώδη ακτινοβολία, ώστε να αποφεύγεται η αλλοίωση των περιεχομένων προϊόντων.
>Αποστειρώνεται και παστεριώνεται ώστε να διατηρεί επί μακρόν τα προϊόντα.

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΑ

Άργος, Αργολίδας.
Τηλ. 6942 942 547

Νίκαια, Λάρισας.
Τηλ. 6947 737 774


Εγγραφη Newsletter

FACEBOOK