Κρασόμελο

Υλικά:
1 lt κόκκινο κρασί
6 κουταλιές μέλι της επιλογής μας.
2-3 ξυλάκια κανέλα.
2 κουταλιές κοφτές γαρύφαλλο τριμμένο.
Εκτέλεση:
  1. Βράζουμε το κρασί σε μία κατσαρόλα μικρή!
  2. Όταν αρχίζει να βράζει και να αφρίζει, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μας (μέλι, κανέλα και γαρύφαλλο) και ανακατεύουμε για 3 λεπτά!
  3. Ύστερα, αφού το βγάλουμε από την φωτιά, το μεταφέρουμε σε μία γυάλινη κανάτα και το σερβίρουμε στα ποτήρια μας...
Στην υγειά σας..

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΑ

Άργος, Αργολίδος.
Τηλ. 6942 942 547

Νίκαια, Λάρισας.
Τηλ. 6947 737 774


Εγγραφη Newsletter

FACEBOOK