ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΑ: Άργος, Αργολίδας. Τηλ. 6907 216 729 | Νίκαια, Λάρισας. Τηλ. 6947 737 774

Einhell για μικρές κοπές | Το Μελισσόκτημα προτείνει



 

Πριονοκορδέλα EINHELL TC-SB 200/1

Η πριονοκορδέλα Einhell TC-SB 200/1 είναι ένα ιδανικό βασικό μηχάνημα για φιλόδοξους ερασιτέχνες. Σταθερή και όμως ευέλικτη, η πριονοκορδέλα εντυπωσιάζει με την προσαρμοστικότητα της σε όλες τις απαιτήσεις.
Ευθείες κοπές ή καμπύλες, φάλτσα ή εγκάρσιες τομές: η πριονοκορδέλα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα. Υλικά ξύλου ή συναφή του ξύλου μπορούν να κοπούν με εξαιρετική ακρίβεια χάρη στο ισχυρό μοτέρ των 250 watt.
Η πριονοκορδέλα προσφέρει επίσης το πλεονέκτημα μιας στενής εγκοπής, προστατεύοντας έτσι το υλικό και εξοικονομώντας ενέργεια.
Επιπλέον, το TC-SB 200/1 προσφέρει αποτελεσματική ασφάλεια όταν λειτουργεί σωστά. Η ρύθμιση ύψους χρησιμοποιείται και για ακριβείς κοπές.
Η ρύθμιση ύψους εξασφαλίζει επίσης ασφαλή και άνετη χρήση. Ο πολυ-ρυθμιζόμενος σταθεροποιητής πριονοκορδέλας μειώνει τη δόνηση της λεπίδας και έτσι υποστηρίζει αξιόπιστη χρήση και προσφέρει επίσης μια λεπτότερη κοπή.
Το προστατευτικό της λάμας είναι επίσης ρυθμιζόμενο στο ύψος και μπορεί επομένως να ρυθμιστεί στο πάχος του υλικού που θα κοπεί.
Ο μοχλός ώθησης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία είναι απαραίτητος για την ασφαλή εργασία με την πριονοκορδέλα. Το τραπέζι εργασίας μπορεί να γείρει σταδιακά, έτσι ώστε να γίνονται δύσκολες φαλτσοκοπές.
Ο παράλληλος οδηγός και ο κυλιόμενος οδηγός υποστηρίζουν τον ερασιτέχνη μάστορα σε ευθείες και ακριβείς κοπές.





ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΑ

Άργος, Αργολίδας.
Τηλ. 6907 216 729

Νίκαια, Λάρισας.
Τηλ. 6947 737 774