ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΑ: Άργος, Αργολίδας. Τηλ. 6907 216 729 | Νίκαια, Λάρισας. Τηλ. 6947 737 774

Φτιάξαμε Κρέπες φούρνου με μέλι και μπανάνα

Για όλους τους λάτρεις των γλυκών και των εύκολων, αλλά γευστικών συνταγών, η κρέπα με μέλι και μπανάνα είναι η ιδανική επιλογή. Είναι τέλεια επιλογή για πρωινό, σνακ ή ακόμη και για ένα γλυκό βράδυ με φίλους και οικογένεια.

Εύκολη στην παρασκευή και γεμάτη νοστιμιά, αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σας!

Υλικά για την κρέπα:

  • 2 αυγά
  • 400 ml γάλα Γραβάνης
  • 160 γρ. κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις Γιώτης
  • 3 κ. σούπας ζάχαρη
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
Υλικά για τη γέμιση και το topping:
  • Μια μπανάνα Dole
  • 50 γρ. καρύδι και αμύγδαλο (μείγμα)
  • Μέλι παραγωγού
Εκτέλεση:
  • Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, το γάλα, τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο.
  • Χτυπάμε πολύ καλά με ένα μίξερ χειρός.
  • Προσθέτουμε και το αλεύρι και χτυπάμε πολύ καλά.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα σε μεγάλο ρηχό ταψί αφού του έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς κελσίου για 25 λεπτά περίπου.
  • Μόλις το βγάλουμε από το φούρνο το πατάμε ελαφριά με μια μεγάλη σπάτουλα μέχρι να ξεφουσκώσει.
  • Κόβουμε σε λωρίδες.
  • Γεμίζουμε με λεπτά κομμάτια μπανάνα και μέλι.
  • Πασπαλίζουμε με ξηρούς καρπούς και το μπισκότο.
  • Τυλίγουμε σε ρολάκια.
  • Διακοσμούμε με φέτες μπανάνα, τριμμένο μπισκότο και τους ξηρούς καρπούς.
  • Περιχύνουμε με μέλι.

Κρέπα φούρνου - Συνταγή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

melissoktima.gr. Από το Blogger.